Boende

Nääs Fabriker

Vi (Andrea och Niclas) kommer att bo på Nääs Fabrikers hotell, och dagen efter bröllopet kommer vi att ha paketöppning till frukosten. Vi kommer att bo på hotellet från fredag för att ta det lugnt, njuta av deras badhus, spela lite shuffleboard och ta tillvara vår sista kväll som ogifta, och för er som vill får ni gärna komma och dela denna kvällen med oss och göra bröllopet till en hel helgs fest!

Nääs Fabriker har 81 rum till sitt förfogande och i och med att vi har vår vigsel och fest där så har våra gäster rabatt på rummet under natten för bröllopet. Dubbelrum inklusive frukostbuffé ligger på 2090kr för två personer samt 1881kr för 1 person. Önskar ni bo natten innan / natten efter så erhåller ni ordinariepris.

Vi har reserverat rum till våra gäster, och för att boka dem och få rabatten bokar ni via deras mejl, och då ska ni uppge det bokningsnummer som står på inbjudningskortet. Hittar ni inte koden kan ni höra av er till oss så får ni den såklart av oss. Rumsbokning görs alltså via Nääs Fabrikers logibokning på bokning@naasfabriker.se innan den 26/7 för att ni ska få del av rabatten. De har väldigt tacksamt nog förlängt bokningsmöjligheten till fredag den 30/7 vid lunch.

Nu är alla rum på Nääs Fabriker bokade den 23 oktober! Har du inte bokat där och undrar var du kan bo? Skrolla vidare ner här!

Nääs Fabriker skriver även följande:
Alla våra rum är rökfria. Incheckning från kl.15.00. Utcheckning senast kl.11.00 – Lördagar kl. 12.00 –Söndagar kl. 13.00 (gäller ej sommarperiod v27-33). Frukostbuffé serveras vardagar kl.06.30–09.00 och helger kl.07.00–10.30
Vi nås förutom på bokning@naasfabriker.se även på 031–7996310 mellan 08.00-17.00 helgfri vardag.

Incheckningen på hotellet är klockan 15:00, dvs samtidigt som er vigsel. Kan man checka in tidigare på lördagen?
Det är inte säkert att ni kommer kunna checka in tidigare, det beror på om hotellet har hunnit städa/blivit klara med era rum, men det är alltid värt ett försök! Om ni inte kan checka in tidigare, men ändå behöver fixa er så är det ett flertal av gästerna som bor från fredagen och borde kunna hjälpa er med plats att byta om och så vidare. Vi kommer dessutom lämna utrymme för er att checka in efter vigseln, men innan middagen, så det är bara att lyssna på toastmaster Pontus vid minglet så berättar han hur ni ska göra.

Övrigt boende

I närheten finns även Nääs Slott som har lite enklare boende. Deras rumsbokning hittar ni här: https://www.naas.se/paa-naeaes/boende/boka-boende/

För den som vill går det även bussar in till Floda station från vilken det går pendeltåg till Göteborg och direktbussar till Göteborg, men dessa är något sporadiska så vill man in till Göteborg på natten är det smidigast att ta en taxi.

Och slutligen, i Göteborg med intilliggande orter finns det flertalet hotell och vandrarhem i alla prisklasser!

Design a site like this with WordPress.com
Get started